Tríptico del CURS: Per què i com incorporar els homes en la igualtat de gènere?
  • Versión
  • Descargar 7
  • Tamaño del archivo 756.90 KB
  • Fecha de creación 17 mayo, 2020

Curs de formació promogut per L'escola d'estiu de la Universitat de Lleida i el Centre Dolors Piera d'Igualtat d'Oportunitats. Formació per part d' AHIGE Catalunya.

Es tracta d'un curs universitari pioner a l'Estat Espanyol, on es plantejaran de forma teòrica (basat en estudis sobre masculinitat que s'estan fent des dels camps de la Sociologia, la Psicologia de Gènere, les Ciències de l'Educació, etc.) les raons per les quals la nostra entitat considera incorporar els homes a la igualtat de gènere com a una necessitat social. El curs també compta amb una forta vessant pràctica.

Són 20 hores lectives amb validesa de crèdits universitaris. Inici el 19 de juliol de 2010 i finalització el 22 de juliol.

Lloc de realització: La seu d'Urgell

Podeu consultar el tríptic per conèixer les condicions i el cost de la inscripció al curs (el cost del curs són 40 euros i l'allotjament amb pensió completa són uns 27 euros per dia) A més, el curs és una oportunitat per gaudir de 4 dies que trenquin la rutina, en un entorn únic, plens de contacte humà, relax i comunicació.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *